Home Publication Library

Library

PUBLIKIM I RI

BARRA TATIMORE DHE LIRIA FISKALE NE BALLKAN, SHQIPERI DHE KOSOVE, 2016

Studime Fiskale

Dokumente Fiskale

Deklarata Vjetore Integrale E Te Ardhurave (D.I.V.A)

Raporte Vjetore Banka E Shqiperise (1993-2012)

Eu Progress Report For Albania (2003-2012)

Eu Progress Report For Kosovo (2005-2013)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here